Mysig måndag

Idag vaknade jag kring 10 tiden på grund av att min lilla syster skek högt för att hon inte hade fått som hon ville. typiskt.

Jag vaknade och började fixa till mig.Fönade mitt hår och gav mitt ansikte lite kärlek, sen klädde ja på mig och åkte med farsan till stan.  Hahah jag hade så höga klackar så det var jobbigt att gå ner från trapporna, men farsan bar ner mig ohh tack (L)  sen åkte ja bil till stan och fick vänta lite på G innan hon kom, så ja passade på att gå runt o titta lite på kläder, hittade ett par mjukis dress i rosa, så mysiga =)
Jag o G gick runt, och sen gick vi till max o tjockade oss lite, hihi.. Efter det mötte vi upp R o hans kompisar o senare på kvällen drog vi till de o myste en stund, sen promenerade jag o G till mig o satt o snackade massa skit =) efter en stund blev hon trött och ville hem.   O nu sitter jag här helt ensam o ska snart lägga mig. =)

Jag köpte biljetten idag, åker på fredag.

Puss på er o sov gott


                                       

     G och Jag =) hahaGo'morron eller va ?

Ohh gud ni anar inte hur fri jag känner mig, vill ni veta varför ? Joo jag har slutat sommarjobbet nu, har semester i en vecka, eller aa jag vet inte riktigt om man kan kalla det för semster för jag kommer ha sjukt mycket att göra den här veckan inför flyttningen. Men det kommer nog gå bra =)
Den 31 första alltså nästa måndag kommer jag börja studera till audionom, hur spännande som helst =) LÄÄÄNGTAR!

Annars så ska ja till stan senare idag och träffa G och R.  vi ska sitta o fika o ta lite bilder, awwwww kommer sakna dig såå mkt G gumman :( Men sånt e livet, det finns tråkiga studer. Men du ska fan i mig komma o hälsa på mig därborta annars vet ja vad ja gör med dig =D hihihhi massa kärlek till dig gumman min!
Oj oj, jag börjar känna mig lite snurrig o yr, tror nog att det e dax o lägga sig..

Sovgott allihopa o dröm om mig för jag ska drömma om

HONOM <3
I love YouÖhm, förvirrad ?

Tjena tjena, det var ett tag sen jag bloggade så jag har totalt glömt bort hur man fixar och mixar här.  Det har tagit ca 40 minuter för mig och bli "klar" och att kunna skriva  haha lyckad va ? .. Ne men det kan bero på att jag har jobbat hela dagen och inte har nå ork att koncenterara mig, iaf välkomna till min blogg  I hope you enjoy.

Jag har jobbat hela helgen och imorgon är det min sista dag och det känns så himla skönt. Under min rast kommer jag hoppa på cykeln min och åka in till stan för o köpa tågbiljetten till nästa vecka. annars så kommer ja inte göra nått speciellt eftersom att jag jobbar nästan hela dagen.  Men jag ska försöka blogga imorgon då jag kommer hem.

Hejså länge !


RSS 2.0